söndag 4 april 2010

Ett påskägg...

Dagen började med att min söta dotter vill ha godis till frukost...snark...aaa tjena!
Vi käkade frukost sen var klockan typ 8,det tog typ hundra år för oss att komma ut!
Vid 12-tiden var vi på väg centrum för att hämta ut HM-paketet,vi fixade det snabbt och sen tog vi bussen hem till mamma!
Åh juste,måste tacka den snälla busschaffören som gick av bussen för att hjälpa mig av med vagnen!Kram till dig!"Bara för att det är påsk"sa han glatt innan han hoppade på bussen igen!Vil också poängtera att det var fyra personer som gick av vid samma hållplats som oss,helt kapabla till att hjälpa,men ingen som...kanske ville bryta en nagel?

På vägen från bussen hittade Aurora påskliljor som hon absolut var tvungen att lukta på,helt inställd på att dom skulle lukta gott böjde hon sog fram,men när hon väl kände hur dom luktade blev hon helt ställd,Meh ÖÖH!va äckliga!hahaha

Sen blev det god lunch och lite senasre äggjakt! Alla barn fick varsitt ägg med godis och gott!
Sen gick vi hela vägen hem!Tvingade Aurora,jag fick dock världens ångest över det,för på natten vaknade hon och hade feber,och lite ont i örat!Fan jag orkar inte mer!Tur att det snart är över,hon ska ju operera sig nu på torsdag!
Måste bara tillägga att det är så sjukt bra att blogga,för då kanman kolla vilken dag man gjorde vad!hahaha om man har lite segt minne....ibland...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar